HP switches

Here you can ask EVE-NG team to add new images to the list to play in lab.

Do not ask questions like "where I can get image x or Y" in that forum

Moderator: mike

Post Reply
HARA-123
Posts: 14
Joined: Wed Nov 01, 2017 8:29 pm

HP switches

Post by HARA-123 » Wed Nov 22, 2017 8:21 pm

Hello,

Could you please confirm if it's possible to simulate HP procurve or Comware Switches under EVE?

Many thanks in advance,

HARA

Uldis (UD)
Posts: 1438
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: HP switches

Post by Uldis (UD) » Wed Nov 22, 2017 9:58 pm

if such node exist as virtual KVM or VM ware edition, probably can run it...

UD

nbctcp
Posts: 18
Joined: Tue Apr 04, 2017 7:36 am

Re: HP switches

Post by nbctcp » Sat Feb 03, 2018 3:50 pm

For commware use HP VSR1000
Guide here https://nbctcp.wordpress.com/2015/07/02 ... n-on-esxi/

mike
Posts: 136
Joined: Wed Mar 15, 2017 3:30 pm

Re: HP switches

Post by mike » Sun Feb 04, 2018 9:11 am

HARA-123 wrote:
Wed Nov 22, 2017 8:21 pm
Hello,

Could you please confirm if it's possible to simulate HP procurve or Comware Switches under EVE?

Many thanks in advance,

HARA
You can connect a physical switch and have a mixed lab.

HARA-123
Posts: 14
Joined: Wed Nov 01, 2017 8:29 pm

Re: HP switches

Post by HARA-123 » Sat May 12, 2018 4:46 pm

Thank you for your answers.. :)

I have a LAB switch and I will work with it

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests