Can´t start IOL/IOU images on EVE community v2.0.3-92 (11 June 2018)

Moderator: mike

Post Reply
DavidM
Posts: 4
Joined: Tue Jun 12, 2018 8:58 pm

Can´t start IOL/IOU images on EVE community v2.0.3-92 (11 June 2018)

Post by DavidM » Thu Jun 14, 2018 5:05 pm

Hi,

I can´t start IOL/IOU images on eve. I load the images in /opt/unetlab/addons/iol/bin/ and I put license file, but when I start the node with IOL image nothing happens. I tried several images that where working on unetlab (old version). I tried to start images locally and it works OK.

cd /opt/unetlab/addons/iol/bin
touch NETMAP
LD_LIBRARY_PATH=/opt/unetlab/addons/iol/lib /opt/unetlab/addons/iol/bin/<iosname.bin> 1

I can´t load IOL/IOU images when I create a lab. I have EVE community v2.0.3-92 (11 June 2018)

Any one had same problem?

Thanks


DavidM
Posts: 4
Joined: Tue Jun 12, 2018 8:58 pm

Re: Can´t start IOL/IOU images on EVE community v2.0.3-92 (11 June 2018)

Post by DavidM » Thu Jun 14, 2018 6:04 pm

Yes, I had file iourc license.

Uldis (UD)
Posts: 1686
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Can´t start IOL/IOU images on EVE community v2.0.3-92 (11 June 2018)

Post by Uldis (UD) » Thu Jun 14, 2018 7:21 pm

fix permissions then
Other i dont know any other reason why it doesnt work
imges are all right?

DavidM
Posts: 4
Joined: Tue Jun 12, 2018 8:58 pm

Re: Can´t start IOL/IOU images on EVE community v2.0.3-92 (11 June 2018)

Post by DavidM » Thu Jun 14, 2018 7:57 pm

Uldis, thanks by your quickly response. The permissions were fixed.

Finally I found the solution. :D :D :D It was necessary first wipe the node, and then start another time.

Thanks to all.

Uldis (UD)
Posts: 1686
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Can´t start IOL/IOU images on EVE community v2.0.3-92 (11 June 2018)

Post by Uldis (UD) » Thu Jun 14, 2018 8:34 pm

but that's the known tip :)!!!
I couldn't imagine you didnt wipe

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests