Mikrotik images work but interfaces shuffle

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Locked
rwrocket
Posts: 2
Joined: Wed Aug 09, 2017 7:31 am

Mikrotik images work but interfaces shuffle

Post by rwrocket » Wed Aug 09, 2017 7:35 am

I am not entirely sure if this is an EVE-NG problem or a Mikrotik CHR problem but I am noticing that my interfaces sometimes change when shutting down or rebooting the node

I am running Mikrotik CHR 6.40

For example if I connect eht1 router A to eth2 router B after a reboot of the nodes or tunr all nodes off and the connection inside the routers might have changed to eth10 on router B.

felixcosta
Posts: 2
Joined: Wed Jun 13, 2018 6:45 pm

Re: Mikrotik images work but interfaces shuffle

Post by felixcosta » Thu Jun 14, 2018 3:07 am

Did you solve this issie? I'm new to Eve-NG and have the same issue here.

Uldis (UD)
Posts: 1686
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Mikrotik images work but interfaces shuffle

Post by Uldis (UD) » Thu Jun 14, 2018 5:49 pm

get older Mikrotik, as I know v39 was fine

modest
Posts: 2
Joined: Mon May 15, 2017 3:01 pm

Re: Mikrotik images work but interfaces shuffle

Post by modest » Wed Jul 25, 2018 10:32 am

The same for 6.40, 6.42:
It seems this is mikrotik problem - in vmawre it doesn't work too.

https://forum.mikrotik.com/viewtopic.ph ... 05#p676105

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests