my telnet is stuck when i am accessing any qemu based devices

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
ashhad.hussain
Posts: 2
Joined: Tue Jan 05, 2021 12:00 am

my telnet is stuck when i am accessing any qemu based devices

Post by ashhad.hussain » Fri Jan 15, 2021 12:28 am

when i am login any qemy/qcow based device, my telnet is stuck at some point. other dynamips as an accessible smoothy.

Below last message appearing when telneting any nodes. did anyone experience any issue like this?


telnet 192.168.0.213 32778
Trying 192.168.0.213...
Connected to 192.168.0.213.
Escape character is '^]'.

Uldis (UD)
Posts: 3736
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: my telnet is stuck when i am accessing any qemu based devices

Post by Uldis (UD) » Fri Jan 15, 2021 8:32 am

What antivirus is on your PC?? Sometimes issue is that antivirus software is inspectin virtual machine content, which is qemu node in this case

ashhad.hussain
Posts: 2
Joined: Tue Jan 05, 2021 12:00 am

Re: my telnet is stuck when i am accessing any qemu based devices

Post by ashhad.hussain » Fri Jan 15, 2021 5:27 pm

I don't have any antivirus in my PC. this issue was begun since i upgraded my macOS to big sur.. now I am struggling to get it fixed

Uldis (UD)
Posts: 3736
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: my telnet is stuck when i am accessing any qemu based devices

Post by Uldis (UD) » Fri Jan 15, 2021 6:24 pm

big sur has issues with vm ware workstation mate, sorry for that
but it is not solved yet
it is not eve issue
https://www.eve-ng.net/index.php/docume ... quirement/

Post Reply