sub-interface configuration does not work on cisco assa

Moderator: mike

Post Reply
dimelo
Posts: 14
Joined: Tue Aug 22, 2017 12:40 am
Location: Brazil

sub-interface configuration does not work on cisco assa

Post by dimelo » Wed Jan 09, 2019 10:14 am

sub-interface configuration does not work on cisco assa in context multiple mode.

I create the port-chanel then try to create with the sub-interface and it does not work.

some version of img is possible?

thank you all

Uldis (UD)
Posts: 2295
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: sub-interface configuration does not work on cisco assa

Post by Uldis (UD) » Wed Jan 09, 2019 10:39 am

ASA 9.1.5 does it, and works

dimelo
Posts: 14
Joined: Tue Aug 22, 2017 12:40 am
Location: Brazil

Re: sub-interface configuration does not work on cisco assa

Post by dimelo » Wed Jan 09, 2019 2:15 pm

oK, Thanks !!!

dimelo
Posts: 14
Joined: Tue Aug 22, 2017 12:40 am
Location: Brazil

Re: sub-interface configuration does not work on cisco assa

Post by dimelo » Thu Jan 10, 2019 1:44 am

is not working with 9.1..5, it follows below the configuration with the error.

ciscoasa(config)# interface port-channel 1.?

configure mode commands/options:
<1-4294967295> Port-channel interface number
ciscoasa(config)# interface port-channel 1.1
^
ERROR: % Invalid input detected at '^' marker.
ciscoasa(config)#

Uldis (UD)
Posts: 2295
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: sub-interface configuration does not work on cisco assa

Post by Uldis (UD) » Fri Jan 11, 2019 10:03 am

:)
steps
Create int po
then assign ASA interfaces in the port-channel
and then create po subinterface
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dimelo
Posts: 14
Joined: Tue Aug 22, 2017 12:40 am
Location: Brazil

Re: sub-interface configuration does not work on cisco assa

Post by dimelo » Mon Jan 14, 2019 11:17 am

Ok thanks


I'm working successfully.

Post Reply