sub-interface configuration does not work on cisco nxos

Moderator: mike

Post Reply
dimelo
Posts: 14
Joined: Tue Aug 22, 2017 12:40 am
Location: Brazil

sub-interface configuration does not work on cisco nxos

Post by dimelo » Wed Jan 09, 2019 7:05 pm

sub-interface configuration does not work on cisco nxos.

I create the sub-interface and it does not work.

some version of img is possible?

thank you all

Uldis (UD)
Posts: 2295
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: sub-interface configuration does not work on cisco nxos

Post by Uldis (UD) » Wed Jan 09, 2019 8:14 pm

Works like charm
NX9K
Software
BIOS: version
NXOS: version 9.2(1)
BIOS compile time:
NXOS image file is: bootflash:///nxos.9.2.1.bin
NXOS compile time: 7/17/2018 16:00:00 [07/18/2018 00:21:19]

IOS SW
Switch#sh ver
Cisco IOS Software, Linux Software (I86BI_LINUXL2-ADVENTERPRISEK9-M), Version 15.2(CML_NIGHTLY_20180510)
FLO_DSGS7, EARLY DEPLOYMENT DEVELOPMENT BUILD, synced to V152_6_0_81_E
Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport
Copyright (c) 1986-2018 by Cisco Systems, Inc.
Compiled Thu 10-May-18 02:45 by mmen

IOS SW port is trunk and SVI VLAN 10 ip 10.2.2.1/24
NX9K int e1/2.10 encapsulation 10, IP 10.2.2.2/24
simply check if you have issued no shutdown on NXOS master interface and subinterface

switch# sh run int e1/2

!Command: show running-config interface Ethernet1/2
!Running configuration last done at: Wed Jan 9 20:08:35 2019
!Time: Wed Jan 9 20:15:38 2019

version 9.2(1) Bios:version

interface Ethernet1/2
no switchport
no shutdown

switch# sh run int e1/2.10

!Command: show running-config interface Ethernet1/2.10
!Running configuration last done at: Wed Jan 9 20:08:35 2019
!Time: Wed Jan 9 20:15:46 2019

version 9.2(1) Bios:version

interface Ethernet1/2.10
encapsulation dot1q 10
ip address 10.2.2.2/24
no shutdown

Uldis
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dimelo
Posts: 14
Joined: Tue Aug 22, 2017 12:40 am
Location: Brazil

Re: sub-interface configuration does not work on cisco nxos

Post by dimelo » Mon Jan 14, 2019 11:18 am

Ok Thanks


I'm working successfully.

Post Reply