Default Device Configs

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
iPexpert
Posts: 6
Joined: Wed Aug 02, 2017 7:28 am

Default Device Configs

Post by iPexpert » Sat Mar 16, 2019 2:48 am

Hi, I searched before asking!
Dont know what to type in search as a newbie so excuse me

When I drag an IOL device L2 it give me a default Router shape how can I change this default configs so when I choose L2 IOU/IOL it reflects a Switch icon and a "SW" default name?

many thanks in Advance
By day : Jr. System Engineer .
By Night : I study for my CCIE Data Center also interested in RHCA.

Uldis (UD)
Posts: 2103
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Default Device Configs

Post by Uldis (UD) » Sat Mar 16, 2019 8:58 am

Not yet.
As the IOL is using single template for router and switch, by default is set router settings.
You have to change settings for switch manually.
Image, interfaces, icon.
we have in futire plans split these 2 nodes, then switch would have own default settings

Uldis

iPexpert
Posts: 6
Joined: Wed Aug 02, 2017 7:28 am

Re: Default Device Configs

Post by iPexpert » Mon Mar 18, 2019 12:53 am

thanks mate, another question when I capture using wireshark it doesn't display any capture in the wireshark screen I installed the EVE-NG-Win-Client-Pack
By day : Jr. System Engineer .
By Night : I study for my CCIE Data Center also interested in RHCA.

Uldis (UD)
Posts: 2103
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Default Device Configs

Post by Uldis (UD) » Mon Mar 18, 2019 1:18 am

this I have to see
come in eve live chat

Post Reply